Γιάννης Καζανίδης

Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων. Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές του στον Βόλο. Σπούδασε Φωτογραφία στο Τμήμα Γραφικών Σπουδών των ΤΕΙ Αθηνών - Ασχολήθηκε με την φωτογραφία μόδας δημιουργώντας το προσωπικό του στούντιο, συνεργαζόμενος με όλα τους γνωστούς καλλιτέχνες και περιοδικά από το 1988 - 04, ενώ από το 1992 εισέρχεται επαγγελματικά στον χώρο των δημοσίων σχέσεων. Ιδρύει την εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων JGK & Associates το 2003, όπου και την ίδια χρονιά αναλαμβάνει την εορταστική επέτειο των 50 χρόνων της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ο Ευαγγελισμός'.

Ακολούθησε σειρά οργανώσεων επιστημονικών, επιχειρηματικών και καλλιτεχνικών γεγονότων ενώ παράλληλα ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου συμβάλλοντας στην σύσφιξη σχέσεων των δύο κρατών. Υπήρξε ο εμπνευστής και διοργανωτής της "Χρυσής Δακτυλιθρας" στην Ελλάδα το 1993. Μεταξύ των πολλών εκδηλώσεων που οργάνωσε με μεγάλη πάντα επιτυχία είναι και τα εγκαίνια της boutique Valentino και το fashion show του Marc Jacob στην Ελλάδα, τα εγκαίνια του πεντάστερου ξενοδοχείου Gran Melia στην Κρήτη, η συναυλία των REM στο Καλλιμάρμαρο που διοργανώθηκε για τον ερχομό του μουσικού καναλιού MTV στην Ελλάδα όπου έκανε το VIP κάλεσμα και την παρακολούθησαν πάνω από 50.000 άτομα καθώς και το Red Bull Cliff Diving World Series 2011, παρουσία 10.000 ατόμων, όπου επίσης είχε αναλάβει το VIP κάλεσμα.
Παράλληλα σχεδίασε και οργάνωσε πάνω από 1000 επιδείξεις μόδας Ελλήνων Σχεδιαστών και ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ελληνικού fashion week από το 2008 – 2011. Με τον φωτογραφικό του φακό, έχει καταγράψει σχεδόν όλα τα μοντέλα της χρυσής δεκαετίας του '90 αλλά και μετέπειτα όπως και μοντέλα διεθνούς φήμης όπως τη Naomi Campbell, την KateMoss, την LindaEvangelista, κ.ά. και πάρα πολλούς celebrities. Πλήθος δημοσιεύσεων στον έντυπο, περιοδικό και ηλεκτρονικό τύπο παρουσιάζουν τις εκδηλώσεις του, πάντα με επαινετικά σχόλια.

Get in Touch

Account Manager

Ευγενία Νικολοπούλου

Βασιλέως Κωνσταντίνου 2 , 116 35, Καλλιμάρμαρο Αθήνα.
+30 210 7563749 [email protected]


facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd