... ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

oikonomiko
 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ


read more

politiko
 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ IMAGE MAKING


read more

politistiko
 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ


read more

 
kallitexnwn
 

MANAGEMENT ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ


read more

pr grafeio
 

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


read more

ekdhlwsewn
 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


read more

 
library
 

ΑΡΧΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


read more

internet
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


read more

dhmiourgiko
 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


read more

THE NEW PAREX STORE OPENING PARTY

THE NEW PAREX STORE OPENING PARTY

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματος υποδημάτων της εταιρείας PAREX στο Κορυδαλλό (Ταξιαρχών 85). Πρόκειται για το καινούργιο κατάστημα στα Δυτικά Προάστια με επιλεγμένα υποδήματα για γυναίκες και άντρες.

Τους λαμπερούς προσκεκλημένους των εγκαινίων υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες της Parexκ.κ. Αντώνης Παπαδόπουλος, Στέλιος Παπαδόπουλος.             Ανάμεσά τους ήταν οι: Γιάννης Χατζηγεωργίου, Ελένη Βαϊτσου, Ρένος Ρώτας, Στέλιος κ Όλγα Χανταμπάκη, Κώστας Σόμμερ με την Ναυσικά Π., Ματθίλδη Μαγγίρα, Ρόζα Αρσενιάν, Έμυ Λιβανίου, Βασιλική Μιλλούση, Σόλωνας Τσούνης, Τζο Λαζοπούλου και djη Βίκυ Κουλιανού και πολύ άλλοι προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό κόσμο. Οι προσκεκλημένοι δροσίστηκαν με αναψυκτικά Λουξ και επιτραπέζιο νερο Νεφέλη.

Hεταιρεία PAREX ιδρύθηκε το 1981. Σήμερα, η  PAREXA.E. είναι μια ισχυρή και πρωτοπόρος επιχείρηση που αναπτύσσεται δυναμικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μένοντας πάντα σταθερή στις αξίες της: υψηλή ποιότητα, ορθός και καινοτομικός σχεδιασμός, και μια διαρκώς ανανεωμένη συλλογή, πάντα σε λογικές τιμές.

Φιλοσοφία της PAREXA.E είναι η δημιουργία προϊόντων με επίκεντρο τις ανάγκες και τα “θέλω” των καταναλωτών. Και για αυτό στις συλλογές μας οι νέες ιδέες συνυπάρχουν με την άνεση και την πρακτικότητα, τόσο στα κλασικά όσο και στα μοντέρνα σχέδια.

Η PAREX Α.Ε. έχει υπογράψει συμφωνία τόσο με την Walt Disney όσο και με την Warner Bros ως νόμιμος και αποκλειστικός εκπρόσωπος για παραγωγή και εμπορία για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Με την συμβολή των ανθρώπων των δύο αυτών κορυφαίων εταιριών στον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας.

Συλλογές τις PAREX  διατίθενται αποκλείστηκα στο e-shopwww.parex.gr και σε 450 επιλεγμένα καταστήματα σ’ όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

 

Get in Touch

Account Manager

Ευγενία Νικολοπούλου

Βασιλέως Κωνσταντίνου 2 , 116 35, Καλλιμάρμαρο Αθήνα.
+30 210 9019001 [email protected]


facebook

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd